Takt & tone

Vi går selvfølgelig ud fra, at alle vores brugere selv kan finde ud af, hvordan man opfører sig pænt på et site som dette; men her kommer alligevel lige en lille Emma Gad for skriv.net:

 

 

  • Man publicerer kun sine egne originale tekster på skriv.net. Bruger man dele af andres arbejde, skal det fremgå tydeligt.

     

  • Man behandler andre brugere med dyb respekt, når man giver feedback eller kritiserer deres tekster. Man fokuserer på, hvordan man kan hjælpe og komme med gode forslag - ikke hvordan man kan nedgøre hinanden. Læs fx artiklen Feedback fra hjertet.

     

  • På redaktionen forbeholder vi os ret til at slette tekster, kritik og kommentarer, som vi mener er i strid med denne formulering af god takt og tone.

 

 

Skriv til redaktionen: skriv@skriv.net

 

 

 

Ophavsret ©

Som bruger på skriv.net har du 100% ophavsret til de tekster, du lægger ind under din profil. Det er ikke tilladt at kopiere eller gengive andre brugeres tekster hverken på eller udenfor skriv.net. Se desuden loven om ophavsret på Kulturministeriets hjemmeside.


Ophavsretten til tekster skrevet af skriv.nets redaktion eller freelance skribenter, som hyres af redaktionen, tilhører skriv.net. Teksterne må imidlertid frit gengives med behørig kildeangivelse. Dog må teksterne ikke gøres til genstand for selvstændig kommerciel udnyttelse. Det er desuden tilladt at linke til alt materiale på denne hjemmeside.