Ideen bag

Hvad er skriv.net?

 

Skriv.net er et interaktivt forum for spirende skribenter og forfattere af alle mulige slags. Du kan oprette en profil og med det samme gå i gang med at publicere dine egne tekster på skriv.net.

 

Du kan lægge en tekst ud på alle tidspunkter i løbet af din skriveproces, og du kan få feedback fra andre brugere. Vi tror nemlig på, at man bliver dygtigere af at vise sit arbejde til andre – også før det er færdigt.

 

Du kan desuden finde masser af inspiration til skrivning og læsning i artikler, skriveudfordringer og interviews med kendte forfattere eller journalister. Se fx her.

 

 

Hvordan gør man?

 

Det er nemt at oprette en profil skriv.net: Du skal oprette et navn og et log-in, og du kan desuden tilføje nogle få oplysninger om dig selv som skribent/forfatter samt evt. et link til en hjemmeside, din MySpace, din Facebook eller noget helt fjerde.

 

Opret din profil med det samme og kom straks i gang med at skrive, læse og feedback'e!   

 

Foroven på siden her kan du se fire genrekategorier. De fungerer som hovedveje ind til de tekster, som andre brugere af skriv.net har publiceret. Der kan ligge mange forskellige tekster og genrer gemt bag hver af kategorierne. Se desuden hjælp til publicering af tekster her

 

 

 

Hvorfor skriv.net?

 

Redaktør Stine Heger fik idéen til skriv.net, mens hun i 2005-2006 boede på Manhattan i New York. Læs et interview med hende om idéerne bag sitet, hvordan det hele startede, og hvad der motiverer hende. Læs

 

 

Fik du ikke svar på det, du ledte efter? Kontakt os!