PRINT TEKST

så svært er det helle ikke

06-04-10 af Steen
Undergenre: lave et netværk og tjene på det

Mlm Network marketing er det virkelig så nemt at få sin forretning op at køre
  Jeg har fået den tanke at jeg gerne vil have et større netværk at arbejde sammen med.


  I en del år har jeg kørt som selvstændig og følt mig meget alene da de eneste som jeg har haft noget til at fældes med er mine konkurrenter.


  Der har både været folk som er kommet og gået fra den ene dag til den anden, der har været gode folk som har fuldt mig igennem næsten hele forløbet, og det er da guld værd, men vi har aldrig været ligesindede.


  Nu har jeg besluttet mig at udbygge mit netværk og på den ene side være en del af et hold, men i alder højeste grad være med til at bygge det selv.


  I denne proces tror jeg ikke at produktrammen er det vigtigste, men derimod de menneskelige relationer som helst skulle være livslangt. Skal være det jeg vil bygge mit fundament på.


  Jeg kan rigtig godt lide ideen om at hjælpe andre til at opnå deres drømme, og for mig vil det være prisværdigt at få noget stort op at køre som mine medmennesker i Aller højeste grad kan få glæde af også.


  Jeg er selv en lille smule træt af at blive vist en masse tekniker og produkter som hver især har skabt 1000er velhavende folk, mange af dem på under et måned, det kan da godt være at det er sket på den måde som beskrevet men i de fleste tilfælde tror jeg bare ikke at det helt kan lade sig gøre på den måde for de fleste af os har ikke et kæmpe netværk hvor vores nærmeste kan se den ide som vi selv har fået.


  Det kunne være rigtig sjovt at skrive med nogen, som gerne vil skabe deres egen forretning i samarbejde med andre


  Klik her for at kontakte mig

  Feedback

   

  Giv feedback

  Du skal være logget ind for at give feedback.